Verpakt natuurlijk beter!

Betaalbare kwaliteit van Hollandse bodem, al sinds 1961

Bekijk ons assortimentKartonwerken Eerbeek is een slagvaardige, vergaand geautomatiseerde organisatie met een ruime productiecapaciteit en een breed assortiment aan verpakkingen vervaardigd uit papier en karton. Onze papieren draagtassen en zakken behoren tot de meest effectieve en efficiënte reclamemiddelen!

Wij richten ons op nationale- en internationale verpakkingsgroothandelaren en key-accounts. Door deze combinatie biedt Kartonwerken Eerbeek u een grote flexibiliteit in maatvoering, productie, opslag en levering van kwalitatief hoogwaardig verpakkingsmateriaal.
Kartonwerken Eerbeek levert u een verantwoord product!

Per 18-05-2011 zijn wij FSC® gecertificeerd, zie het downloadmenu voor ons certificaat. Vraag naar onze FSC® -gecertificeerde producten.

De geschiedenis van
Kartonwerken Eerbeek

Kartonwerken Eerbeek is in 1961 ontstaan uit de toen reeds bestaande oudpapierhandel te Eerbeek. De heer Pieper sr. begon destijds met de productie van kartonnen schaaltjes en ongeveer een jaar later werden er enkele zakkenmachine's en een rollenwikkel aan het bedrijf toegevoegd.

In 1976 volgde overname van het bedrijf door zijn zoon, tot op de dag van vandaag de directeur van het bedrijf. Datzelfde jaar werd er een kartonstansmachine aangekocht en de ontwikkeling van het bedrijf raakte in een stroomversnelling. Zo werd er in 1977 de eerste schaaltjesmachines nieuwe generatie ontwikkeld (3 baans-productie) en in totaal zijn er nu 6 van dergelijke machine's actief in het bedrijf. In 1980 t/m 1996 volgden er geheel of gedeeltelijke overnames van bedrijven als Boek te Brummen, Warendorff te Utrecht, Slijkhuis te Eerbeek, van de Spruit te Enkhuizen, ten Wolde, de Waal te Sommelsdijk en Schut Borculo.

Inmiddels was het bedrijf in 1987 verhuisd van Eerbeek naar Spankeren en in 1997 volgde de verhuizing naar een geheel nieuwe fabriek en kantoorpand, eveneens in Spankeren.

In 2012 volgde er een overname van Kartonwerken Eerbeek bv door Hosti International GmbH en heeft Dhr. Pieper afscheid genomen van zijn bedrijf. Hosti International GmbH is ook een productiebedrijf van verpakkingsmaterialen, en mede door de overname heeft Kartonwerken Eerbeek bv zijn positie voor de Europese verpakkingsmarkt kunnen verbeteren.

Assortiment

Onze online brochure

Bekijk onze diverse standaard producten en mogelijkheden voor verschillend maatwerk. »

    © KWE Tel. 0313-491210


    Colofon